Helt nedgravd

helt nedgravd logo a

Helt nedgravd avfallssystem, den beste løsningen både på design, sikkerhet og estetisk design.

Delvis nedgravd

delvis nedgravd logo b

Delvis nedgravd avfallssystem, den enkle løsningen som er veldig effektivt og monderne.

Teknisk info

teknisk info c

Her legger vi alt av teknisk info som mål på de nedgravde, FDV og fargevalg.

Monteringsanvisinger

montering logo d

Her er monteringsanvisningen både til helt og delvis nedgravd avfalls løsning...

Prosjekter

prosjekter e

Vi legger ut info om våre prosjekter her som er klare, kan også lastes ned i PDF...

Bagio nedgravd avfallssystem og avfallsbrønner

Egnet for store mengder avfall

Bagio avfallssbeholdere passer perfekt overalt, hvor store mengder avfall genereres, eks. i parker og boligområder der standard små plast beholdere ikke er nok.

Effektivt og moderne system

Bagio er veldig effektivt og moderne, delvis nedgravd avfallssystem. Bagio er en meget plassbesparende løsning, som gir et stort "usynlig" volum under bakken. Et godt nedgravd avfallssystem opprettholder en jevn, kjølig temperatur hele året, noe som igjen minimerer lukt.

Standard versjon med mulige alternativer

Bagios miljøvennlige standard versjon i grå plast. Som et alternativ kommer Bagio med blant annet tre eller stålpanel. Dette så den kan lett tilpasses forskjellige miljøer.

Optimal innkast

Uansett størrelsen på Bagio beholderen har alle samme optimalisert, brukervennlig innkast høyde for de ulike fraksjonene. Bagio har en hygienisk løsning, hvor lokket på innkastet lukkes automatisk etter du har lagt det i beholderen.


 

bagiobagio tomming Bagio fjell fint 300


 

Lett å vedlikeholde, lett og ergonomisk

Lang levetid, lite vedlikehold

Bagio er lett, stabil og har en robust konstruksjon. Systemet sikrer beholderen, og ingen ytterligere forsterkninger er nødvendig. Motstandskraften mot støt og korrosjon sikret takket være rotasjonsstøping. Sammen med UV-stabilisert polyetylen plast, dette sikrer beholderen har en lang levetid. Designen er optimalisert for effektiv tømming, enkel rengjøring og minimalt vedlikehold.

Reduksjon av tømmefrekvens

Avfallet komprimeres kontinuerlig av tyngdekraften, etter hvert som den fylles opp med avfall, noe som igjen reduserer tømmefrekvensen.


bagio hage 300 

Tar miljøhensyn

Avfallsbrønnenes lukkede og kjølige løsninger for oppbevaring av avfall, gjør at utslippet av CO2 reduseres. Avfallet komprimeres også naturlig av tyngdekraften og holder en stabil og lav temperatur hele året – under bakken. Den tette beholderen hindrer også væske fra å sige ut i jordsmonnet, og den gode plassutnyttelsen gjør at avfallsbrønnen krever færre tømminger og mindre trafikk i området.

 

 

Er plassbesparende

Avfallbrønnene har beholdere som befinner seg 2/3 under bakken. Det gjør at ”ubrukt” og ”usynlig” plass utnyttes mye bedre. Den naturlige komprimerings– effekten – som følge av tyngdekraften – gjør sitt til at hulrom i avfallet reduseres. Dette – i kombinasjon med at størstedelen av beholderen er skjult unde bakken – gjør at den totale volumgevinsten er bortimot 50 %!

 

 

Nyhetsbrev

Scroll to top