Helt nedgravd

helt nedgravd logo a

Helt nedgravd avfallssystem, den beste løsningen både på design, sikkerhet og estetisk design.

Delvis nedgravd

delvis nedgravd logo b

Delvis nedgravd avfallssystem, den enkle løsningen som er veldig effektivt og monderne.

Teknisk info

teknisk info c

Her legger vi alt av teknisk info som mål på de nedgravde, FDV og fargevalg.

Monteringsanvisinger

montering logo d

Her er monteringsanvisningen både til helt og delvis nedgravd avfalls løsning...

Prosjekter

prosjekter e

Vi legger ut info om våre prosjekter her som er klare, kan også lastes ned i PDF...

UWS helt nedgravd avfallssystem

Passer for store mengder avfall

UWS nedgravd avfallssystemet er egnet der store mengder avfall genereres. Systemet, som er fullstendig begravet i bakken, med stort "usynlig" volum under bakken, og kan ta imot avfall fra et stort antall husstander.

Effektiv og økonomisk system

UWS er et moderne, effektiv og lettstelt avfallssystem. Her tilbys attraktive faste og løpende kostnader uten behov for oppoppvarmet søppelrom eller håndtering av engangssekker.

Ergonomisk og diskret design

UWS utforming åpner opp muligheter for å integrere avfallshåndteringen på en diskret måte, med mulighet for økt trivsel i bomiljøet. UWS er brukervennlig og inkast høyde er plassert optimalt selv for de i rullestol. Systemet er tilgjengelig i forskjellige størrelser. Innkastene er tilgjengelige i forskjellige utførelser, med ulike størrelser og forskjellige RAL farger og i Hammar lakk, noe som gir en holdbar, marmorert overflate som har en lang levetid og effektivt skjuler pollen og støv.


evolution 3tomming


 

Praktisk, sikkert og enkelt

Smidig system med lang levetid

Installasjonen er meget enkel. UWS består av et korrosjonsbestandig stålbeholder og en beskyttende betongbrønn, som minimerer risikoen for brann. Container -og betongbrønnen leveres sammen og løftes lett på plass. Systemet har en solid konstruksjon, laget for store avfallsmengder, uten at det kreves ekstra forsterkning. UWS -systemet har en svært lang levetid med minimalt vedlikehold og lave vedlikeholdskostnader.

Reduksjon av tømmefrekvensen

Avfallet komprimeres av sin egen vekt etter hvert som mengden øker. Komprimering, sammen med det store volumet reduserer tømmingsfrekvens. Med systemets væskeansamling i bunnen av beholderen avfuktes avfall og i kombinasjon med nedgravd beholder holdes temperaturen jevn og rolig året rundt. Avfallet forblir friskere og risikoen for dårlig lukt er minimert.

Optimal design for mindre støy av tømming

UWS har optimal design for effektiv tømming, enkel rengjøring og enkelt vedlikehold. Tømming foregår helt mekanisk med en enkelt person ved hjelp av en kran. Beholderen løftetes ut av betongbrønnen, sikkerhetsgulvet kommer opp på bakkenivå, og sjåføren kan tømme på en sikker måte som minimerer støy.

Nyhetsbrev

Scroll to top